Skip to main content

Stolta kan vi presentera Poggenpohls nya fas ”Spotting New Dimensions”. Hantverket är som vanligt i högsta klass, lika så den smakfulla designen. Vad som verkligen sticker ut är de vackra, naturtrogna materialen med de luftiga, genomtänkta planlösningarna.

Material som berör

Oanade nyanser, inbjudande former och gyllene skimmer. Djärvt, tryggt, tydligt och behagligt, svårt att sätta fingret på. När det kommer till köksmaterial så är Poggenpohl som alltid långt ifrån det förutsägbara. ”Spotting New Dimensions” är inget undantag, snarare en välkommen uppväxling som tar begreppet hållbart och harmoniskt till en helt ny nivå. Här kombineras livfull terrazzo med stilfull rökt ek. Här möts naturlig Rosso Lepanto-marmor och vackert eukalyptusträ. Lavastenen pryds med ljusblå glasyr, här finns borstad gran med en svart, grövre yta. Vi finner även dynamiska och lekfulla nyanser av grönt och naturvitt. Kort sagt, materialen i ”Spotting New Dimensions” måste helt enkelt upplevas på egen hand. Är du redo? Varmt välkommen in till oss på Sofierogatan 3G i Göteborg.

Nya, vitala dimensioner

Köket är navet i det moderna livet. En personlig plats där tankar samlas och kreativiteten får flöda fritt. ”Spotting New Dimensions” tar oss ut på nya äventyr som binder samman tidlös design med modern elegans, och sammanflätar traditionell teknik med spännande innovation. Det andas helt enkelt nytänk, lyx, och frihet.

Nyfiken på att se mer?

Klicka här för att se hela nya kollektionen.

Sofierogatan 3G, 412 51 Göteborg