Premium Interiör – en annorlunda köksbutik

Med engagemang, erfarenhet och kreativitet ser vi till att er exklusiva kökslösning även blir personlig. Vi garanterar en helhet som återspeglar er livsstil – från vision till verklighet. Välkommen till Premium Interiör i Göteborg.

Kanolds gamla chokladfabriker har omsorgsfullt renoverats till något alldeles speciellt och på dryga 600 kvm har vi samlat fyra köksmärken av högsta kvalité under samma tak. Vi visar dig gärna skillnaderna mellan våra märken och genom att kunna erbjuda denna unika variation av stilar och känsla, gör vi ditt köksprojekt till en behaglig resa.

Världens äldsta köksmärke, tyska Poggenpohl, ger med sin moderna och tidlösa design, ert hem en prägel av långvarig kvalité och noga genomtänkt design.

Den klassiska stilen representeras av Canadaköket, fylld med omsorgsfyllt framtagna kvalitetsdetaljer. Kungsäterkök, med sina synliga massiva, stavlimmade och vitvaxade stommar.

Tibrokök, med möjligheten att låta köket behålla karaktären av ditt mera klassiska boende med handmålade sekelskifteskök eller en mer modern stil i retro och bistro.

Maskiner från Gaggenau ger dig den närmaste restaurangupplevelsen du kan få i en hemmamiljö. Solidfloor smyckar ditt utrymme med sitt breda golvsortiment av ekplank och ger den karaktären ert köksval kräver. I vår butik finner du även andra spännande produkter som förhöjer helheten, t ex badrum från Gessi och Duravit.

Välkommen in och träffa oss på Göteborgs största köksutställning!

Besök vårt showroom

Besök Göteborgs största köksutställning. Vårt showroom finns på Sofierogatan 3G i Göteborg, vid Kanolds Fabriker bakom Rondo/Lisebergs huvudentre.

Se vägbeskrivningSe öppettider

Eller ring oss direkt på 031-703 50 60